Inceput de drum ...

Aieth Gadol Leolam Adonai! (Dumnezeu va fi mare pentru veşnicie!)

"Alege bine drumul pe care vrei sa mergi

C-apoi mereu pe el mai grabnic ai sa alergi

Si nici nu stii in urma pe calea ce ai deschis

Cati au sa te urmeze ... spre Iad sau Paradis."

(Traian Dorz)

Bun venit pe blog-ul nostru! Incet, dar sigur, in fata noastra se deschid Portile Edenului, a Promisiunii Divine, lasata de Mantuitorul nostru Iisus Hristos, care ne indreapta spre o Noua Lume, o Noua Ordine a Lucrurilor, a Universului si a Vietii. Trebuie sa recunoastem, cu totii simtim o schimbare, in adancul nostru, in sufletul nostru, nu mai putem nega ca se petrece ceva, dar depinde de fiecare sa perceapa si sa urmeze Calea ce i se intrezareste. Speram, ca prin diferitele mesaje pe care le vom transmite pe acest blog, sa reusim sa va canalizam inspre Reintregirea cu Sinele Suprem, cu insusi Esenta Divina, caci doar Fericire ve-ti gasi prin revenirea la Dumnezeu. Nu lasati negativismul sa va cuprinda, iesiti din Dualitate!

In continuare, va invitam sa urmariti un clip, realizat de catre utilizatorul YouTube hasulet, caruia ii multumim pentru munca depusa, pe baza versurilor unui mare om, un mare ROMAN, Octavian Paler. Dumnezeu sa-l odihneasca!

"Pentru aceea, o, omule, oricine-ai fi tu, cel care judeci, esti fara cuvant de parere: fiindca in ceea ce pe altul il judeci, pe tine insuti te osandesti, caci aceleasi lucruri le faci si tu, cel care judeci."(Romani 2,1)

Va uram Pace, Lumina si Iubire!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2011 Calea Edenului |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.