Flacara vie din interiorul tau


Aproape doua luni s-au implinit de la ultimul mesaj transmis pe acest blog. Doua luni, timp, in care, eu si confratele meu, Cristian am avut norocul de a invata cat in doua vieti de om, "amintindu-ne" de ceea ce am uitat din vremurile de altadat'. Providenta ne-a permis ca, un al treilea om sa ni se alature, in incercarea noastra de a conduce oamenii pe Calea Edenului. Astfel, Thrax, pentru prima data, isi va transmite, un prim mesaj, un indemn adresat tuturor romanilor, daci din vremuri apuse si uitate in negura timpului. Ii uram bun venit noului nostru confrate; iar eu, voua - cititori, va doresc, asa cum v-am obisnuit - Pace, Lumina si Iubire! (Magnus Ilum)


Bine v-am gasit, fratii mei! As dori sa va indemn in continuare sa priviti la "Flacara Vie din Sufletele voastre".

Am auzit in repetate randuri vorbindu-se despre spiritul nemuritor al romanilor. Dar ce este el astazi? Un spirit inabusit care nu mai are mult pana la ultima suflare.

Ne-au fost inlocuite principiile mostenite din strabuni cu ideile altora. Ne-au luat mandria si au infiripat teama in inimile noastre. Ne-au luat vointa de a lupta si au sadit semintele indiferentei in noi. Ne smulg credinta in Dumnezeu si ar vrea sa le fim supusi doar lor. Ne cumpara pamanturile, padurile, ne cumpara pe noi, ne cumpara parintii, ne cumpara copiii. Ne omoara traditiile, ne fura umanitatea si ne lasa goi, visatori cu aripi de plumb, intelectuali cu salarii de ras, copii olimpici care invata in frig, bolnavi tratati in spitale mizere, batrani cu pensia cat o paine si oameni de rand cu palmele umflate de atata munca...

Dar, fratele meu, nu dispera caci palma cu bataturi nu e o palma invinsa, iar trupul biciuit, vindecat va fi calit si mai puternic!

Mediteaza deci, frate, in rugaciune si pune-ti toata credinta in Tatal Ceresc! Cauta in inima ta si vei gasi pe Cavalerul Trac, cel neinvins in veci. Ridica-te din starea ta si apari precum Pheonix-ul inaltat din propria-i cenusa!

Fii drept, precum un dac trebuie sa fie si apara-ti tara de cancerul care o mananca! Invata, studiaza, citeste si fii cum ei cred ca nu poti fi. Inroleaza-te in armata spirituala si conservatoare de valori. Aduna cati oameni poti si adu-i pe calea dreapta, iar cand vremea va veni si uniti vom fi, vom lovi precis si rece chiar in inima lor murdara!

Fii pregatit deci, frate, si fie ca Dumnezeu sa-ti binecuvinteze pasii.

Vom muri in picioare, insa niciodata nu vom trai in genunchi!
In vecii vecilor, Amin.
 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2011 Calea Edenului |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.